Αναζητώντας ένα εθνικό σχέδιο για την “κοινωνία των κόκκινων χρεών” Featured

Είναι εφικτές οι συγκλίσεις; Μπορούμε να συγκροτήσουμε ένα αποδεκτό, εθνικό σχέδιο για την λύση στο εθνικό ζήτημα των κόκκινων χρεών; Οι κορυφαίοι έχουν το λόγο...

Η Ελλάδα δικαιούται και μπορεί να πάψει να είναι η χώρα των «κόκκινων» οφειλών. Οικονομία και Κοινωνία καλούνται από τα πράγματα να δουλέψουν μαζί, για να υπάρξει επόμενη μέρα για όλους. Η εξίσωση της Ανάπτυξης δεν «βγαίνει», όταν οι «κόκκινες» οφειλές φτάνουν τα 200 δισεκατομμύρια ευρώ και ξεπερνούν το ΑΕΠ που επιθυμεί η χώρα για τον εαυτό της το 2020. Πολύ περισσότερο όταν από το 2009 έως το 2016, η χώρα απώλεσε πάνω από το 25% του ΑΕΠ της και το 2017 καθίσταται πλέον κρίσιμο έτος για την ανάκαμψη.

Η κεντρική ομιλία έγινε τη Δευτέρα 8 Μαΐου και ώρα 16:30-20:00 στο Ξενοδοχείο King George

Ο στόχος για μείωση των μη εξυπηρετούμενων δανείων κατά 40 δισεκατομμύρια ευρώ έως το 2019 είναι ο κρίσιμος όρος για να μπορέσει το Χρηματοπιστωτικό Σύστημα να δανειοδοτήσει την επανεκκίνηση της Οικονομίας. Η μείωση των χρεών στο Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία είναι όρος για να πληρώσει το κράτος τις δικές του οφειλές, να λειτουργήσουν οι Δημόσιες Επενδύσεις, να προστατευθούν κορυφαία κοινωνικά αγαθά όπως η Παιδεία και η Υγεία, να υπάρξει Πρόνοια για τους πιο αδύναμους.

Οι ηγέτες, που λαμβάνουν την κρίσιμη απόφαση, από όλο το φάσμα της Πολιτικής, της Οικονομίας και της Κοινωνίας, τοποθετήθηκαν στην κεντρική ομιλία του Συνεδρίου. 

Video
Panel
Ομιλητές
Multimedia
Graphics
faq
Οι κεντρικοί ομιλητές του Συνεδρίου για τα "κόκκινα" δάνεια
18 Μαϊ 2017
kokkinosynedrio

Δείτε τους κεντρικούς ομιλητές του Συνεδρίου να παρουσιάζουν τις θέσεις τους για ένα εθνικό σχέδιο για την "κοινωνία των κόκκινων χρεών", καθώς και το διάλογό τους με τα μέλη του πάνελ.

Τα μέλη ενός δυναμικού πάνελ ζωντανεύουν και ανατροφοδοτούν την πιο καθοριστική συζήτηση
02 Μαϊ 2017
Web TV
9 Views

Τα μέλη του πάνελ της κεντρικής ομιλίας:

  • απευθύνουν κρίσιμα ερωτήματα
  • προτάσσουν θεσμικές τοποθετήσεις
  • εκφράζουν προσωπικές εκτιμήσεις
Οι κορυφαίοι έχουν το λόγο στην πιο σημαντική Δημόσια Διαβούλευση για τα Κόκκινα Δάνεια
02 Μαϊ 2017
Web TV
9 Views

Τα ζητούμενα της συζήτησης που διεξάγεται είναι:

  • η δημιουργική όσμωση
  • οι συγκλίσεις
  • και ένα σχέδιο για την επόμενη μέρα του Συνεδρίου
Coming Soon...

Τα 3 κριτήρια που κρατούν στη ζωή υπερχρεωμένες εταιρείες

Coming Soon...
Main Article 300X600
Πως πρόβαλαν το Συνέδριο τα Μέσα Ενημέρωσης που προσκλήθησαν να το παρακολουθήσουν και να παρέμβουν στις συζητήσεις
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…