"Το 50% των επιχειρήσεων είναι κλειστές και δεν πληρώνουν τίποτα, ενώ την ίδια στιγμή κάποιες άλλες φοροδιαφεύγουν και εισφοροδιαφεύγουν δημιουργώντας συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού"

Δυναμικός και τεχνοκράτης ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, με μεγάλη επαγγελματική εμπειρία, γνώση και αποτελεσματική υπεράσπιση της ελληνικής επιχειρηματικότητας αποτύπωσε με την καθαρή ματιά του το πρόβλημα των "κόκκινων" δανείων και τις προοπτικές επίλυσής του με τη βοήθεια των επιμελητηρίων. 

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, με το χαιρετισμό του «άνοιξε» τη συζήτηση, δίνοντας με την άκρως ενδιαφέρουσα ομιλία του το στίγμα για τον πυρήνα του προβλήματος για τα 420.000 «κόκκινα» δάνεια, ύψους 110 δισ. €. Υπογράμμισε ότι τα επιμελητήρια θέλουν να προχωρήσουν οι υποθέσεις των «κόκκινων» δανείων και του εξωδικαστικού μηχανισμού, γνωρίζουν όμως ότι χρειάζονται 5 έως και 10 χρόνια για την επίλυση των υποθέσεων αυτών.

Η ομιλία του κ. Χατζηθεοδοσίου έγινε τη Δευτέρα 8 Μαΐου και ώρα 16:30-20:00 στο Ξενοδοχείο King George

Σημείωσε ότι "το 50% των επιχειρήσεων είναι κλειστές και δεν πληρώνουν τίποτα, ενώ την ίδια στιγμή κάποιες άλλες φοροδιαφεύγουν και εισφοροδιαφεύγουν δημιουργώντας συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού." Υπογράμμισε τέλος τη σπουδαιότητα της προσέλκυσης επενδύσεων, η οποία είναι δυνατή μόνο "σε περιβάλλον πολιτικής σταθερότητας και σταθερού καθεστώτος για τις επιχειρήσεις".  

Video
Βιογραφικό
Multimedia
Graphics
Gallery
faq
Η ομιλία του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου στο Συνέδριο για τα «κόκκινα» δάνεια
17 Μαϊ 2017
kokkinosynedrio

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών απευθύνει μεστό και δυνατό χαιρετισμό στις εργασίες της κεντρικής ομιλίας του Συνεδρίου

ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της MEGA INSURANCE BROKERS Α.Ε.

Είναι Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της MEGA INSURANCE BROKERS Α.Ε. Γεννήθηκε το 1963 και είναι πτυχιούχος της Ανώτατης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιά (Οικονομικό Τμήμα).

Μέλος Δ.Σ. ΣΕΜΑ, Μέλος Δ.Σ. ΕΑΔΕ (Ένωση Ασφαλ. Διαμεσολαβούντων Ελλάδος), αντιπρόσωπος στη ΓΣΕΒΕΕ και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος. Γεννήθηκε το 1963 και είναι πτυχιούχος της Ανώτατης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιά ( Οικονομικό Τμήμα ).

Διετέλεσε: από το 1993 ως το 1997 Πρόεδρος Νομαρχιακού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής, από το 1990 ως το 1998 Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Βαρβάρας, από το 1984 ως το 1990 Γραμματέας Σωματείου Εργαζομένων ΣΠΕΚΑ, από το 1983 ως το 1985 Μέλος Δ.Σ. Φοιτητικού Συλλόγου Ανώτατης Βιομηχανικής Σχολής Πειραιά και από το 1982 ως το 1986 Συνοικιακός Σύμβουλος Αγίας Βαρβάρας

Διαβάστε το πλήρες κείμενο της ομιλίας του κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου
Ξεφυλλίστε το e-book με τα συμπεράσματα του Συνεδρίου

Το...2050 θα επιστρέψουν οι τιμές των κατοικιών στα επίπεδα του 2008

Γιάννης Χατζηθεοδοσίου

Coming Soon...
Main Article 300X600
Πως πρόβαλαν το Συνέδριο τα Μέσα Ενημέρωσης που προσκλήθησαν να το παρακολουθήσουν και να παρέμβουν στις συζητήσεις
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…