"Ειλικρινά λυπάμαι που λόγω απουσίας μου στο εξωτερικό δεν μπορώ να ανταποκριθώ στη πρόσκληση να παραβρεθώ στο εξαιρετικά ενδιαφέρον συνέδριο σας"

Γόνιμος δυναμισμός για τη δημοκρατική προοπτική της χώρας αντανακλάται στο πρόσωπο της κ. Φώφης Γεννηματά, η οποία εξέφρασε την ειλικρινή λύπη της για την απουσία της και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στις εργασίες του Συνεδρίου. Ακολουθεί η επιστολή της κ. Γεννηματά προς τους διοργανωτές του Συνεδρίου.

Η επιστολή της κ. Γεννηματά έχει ως εξής: 

"Ειλικρινά λυπάμαι που λόγω απουσίας μου στο εξωτερικό δεν μπορώ να ανταποκριθώ στη πρόσκληση να παραβρεθώ στο εξαιρετικά ενδιαφέρον συνέδριο σας.

Επιστολή Γεννηματά

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη αξιολογώντας την ιδιαιτέρα κρίσιμη οικονομική και κοινωνική διάσταση της διαχείρισης του ιδιωτικού χρέους έχει καταθέσει στο δημόσιο διάλογο ένα συγκεκριμένο πλαίσιο προτάσεων.

Τις θέσεις μας αυτές θα έχει την δυνατότητα να παρουσιάσει στο Συνέδριο σας , ως εκπρόσωπος μας, ο Γραμματέας του Τομέα Οικονομικών π. υπουργός και βουλευτής Πάρις Κουκουλόπουλος.

Εύχομαι επιτυχία στις εργασίες του Συνεδρίου σας.

Με εκτίμηση,

 Φώφη Γεννηματά"

Video
Βιογραφικό
Multimedia
Graphics
Gallery
faq
Οι Θέσεις των Κομμάτων για τον Εξωδικαστικό στην Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής & Εμπορίου
25 Απρ 2017
Κανάλι Βουλής
  • Γεώργιος Αρβανιτίδης, Βουλευτής Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Β΄ Θεσσαλονίκης
Φώφη Γεννηματά
Η Φώφη Γεννηματά είναι Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και βουλευτής Β’ Αθηνών.

Είναι επικεφαλής στη “Δημοκρατική Συμπαράταξη” και Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1964. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (1987).

Εξελέγη Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ στην Β’ Αθηνών (2015) και Βουλευτής ΠΑ.ΣΟ.Κ στην Α’ Αθηνών (2000 – 2002). Υπερνομάρχης Αθηνών – Πειραιώς και Πρόεδρος της ‘Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδος (2003 – 2007).

Διετέλεσε Υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (2009-2010), Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας (2010-2011), Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών (2011-2012), Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας (Ιούνιος 2013 – Ιανουάριος 2015)

Διαβάστε το κείμενο της επιστολής της κ. Φώφης Γεννηματά
Ξεφυλλίστε το e-book με τα συμπεράσματα του Συνεδρίου

Αναιμική η ζήτηση για νέα δάνεια

Coming Soon...
Coming Soon...
Main Article 300X600
Πως πρόβαλαν το Συνέδριο τα Μέσα Ενημέρωσης που προσκλήθησαν να το παρακολουθήσουν και να παρέμβουν στις συζητήσεις
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…