ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO
Το Σεμινάριο - Ημερίδα στο Δήμο Μεγαρέων
Δείτε δεξιά σε video το Σεμινάριο - Ημερίδα που μεταδώσαμε live από την Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης στις 5 Ιουλίου και ώρα 17.30 με κεντρικό θέμα 'πως μπορούν να ρυθμιστούν οι οφειλές των επιχειρήσεων και τι λύσεις προσφέρονται σε υπερχρεωμένα νοικοκυριά, φυσικά πρόσωπα και ελεύθερους επαγγελματίες.'
ΕΠΟΜΕΝΟ LIVE
Δεν έχει ακόμα καθοριστεί

Σεμινάριο-Ημερίδα από τον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας για το κούρεμα Επιχειρηματικών Οφειλών και τις ρυθμίσεις Χρεών Νοικοκυριών

Το σεμινάριο-ημερίδα θα γίνει τον Σεπτέμβριο στο πλαίσιο του εθνικού project "Δράσεις για την Κοινωνία των Κόκκινων Χρεών" με στόχο την ενημέρωση και την πρακτική βοήθεια επιχειρήσεων, νοικοκυριών και επαγγελματιών που βρίσκονται σε δανειοληπτικό και χρεωστικό εγκλωβισμό.

Ο Δήμος Μάνδρας -Ειδυλλίας, σε συνεργασία με την εταιρία OverMedia και κεντρικό χορηγό τα ΕΛ.ΠΕ., διοργανώνει τον Σεπτέμβριο (η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί τέλη Αυγούστου) Σεμινάριο-Ημερίδα με τίτλο «Πως θα ρυθμιστούν οι οφειλές των επιχειρήσεων. Τι λύσεις έχουν υπερχρεωμένα νοικοκυριά, φυσικά πρόσωπα και επαγγελματίες».

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα αναπτυχθούν θέματα για τους τρόπους με τους οποίους οι επιχειρήσεις μπορούν να «κουρέψουν» οφειλές σε Τράπεζες, Δημόσιο και Ασφαλιστικά Ταμεία αλλά και το πως μπορούν να επωφεληθούν βάσει του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης επιχειρηματικών οφειλών ο οποίος τίθεται σε ισχύ από τον Αύγουστο του 2017.

Ειδικοί σύμβουλοι με υψηλή τεχνογνωσία αναλύουν το θεσμικό πλαίσιο και απαντούν σε ερωτήσεις του κοινού.

Επίσης θα αναλυθούν οι δυνατότητες των Νοικοκυριών και των Φυσικών Προσώπων να ρυθμίσουν τα χρέη τους μέσω του Νόμου Κατσέλη και στο πλαίσιο του Κώδικα Δεοντολογίας Τραπεζών.

Video
Βιογραφικά
faq video
faq text
Graphics
Gallery
Χάρτης
Coming Soon...
Coming Soon...
Coming Soon...
Coming Soon...
Πολιτιστικό Κέντρο Μάνδρας - Ειδυλλίας
Main Article 300X600
  • ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΙΓΙΔΑ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  • ΤΟΠΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
Οι "Δράσεις για την Κοινωνία των Κόκκινων Χρεών" δημιούργησαν μια σύγχρονη ψηφιακή βιβλιοθήκη για τις υπερχρεωμένες επιχειρήσεις, νοικοκυριά και επαγγελματίες.
Για να έχετε πρόσβαση στους οδηγούς και τη βιβλιοθήκη, αρκεί:
  • 1.Να πατήσετε 'Εγγραφή' και να δημιουργήσετε ένα λγαριασμό.
  • 2.Να πατήσετε 'Σύνδεση' και να συμπληρώσετε τους κωδικούς που εσείς θα επιλέγετε στην 'Εγγραφή'
Πως πρόβαλαν τα Σεμινάρια - Ημερίδες τα Μέσα Ενημέρωσης που προσκλήθησαν να τα παρακολουθήσουν και να παρέμβουν σε αυτά
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…