ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO
Το Σεμινάριο - Ημερίδα στο Δήμο Μεγαρέων
Δείτε δεξιά σε video το Σεμινάριο - Ημερίδα που μεταδώσαμε live από την Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης στις 5 Ιουλίου και ώρα 17.30 με κεντρικό θέμα 'πως μπορούν να ρυθμιστούν οι οφειλές των επιχειρήσεων και τι λύσεις προσφέρονται σε υπερχρεωμένα νοικοκυριά, φυσικά πρόσωπα και ελεύθερους επαγγελματίες.'
ΕΠΟΜΕΝΟ LIVE
Δεν έχει ακόμα καθοριστεί

Ξέρει και να διδάσκει στα σχολεία και να διδάσκεται από την τοπική κοινωνία

Ο Γιώργος Τσουκαλάς σπούδασε στην Παιδαγωγική Ακαδημία της Λαμίας, όπου κι εξελέγη στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φοιτητών, από τα νεανικά του χρόνια ανακατεύτηκε με την πολιτική κι έγινε κοινωνός της προσφοράς στην κοινότητα.

Ο Γιώργος Τσουκαλάς παρότι αιφνιδιαστικά (τον Οκτώβριο του 2011) βρέθηκε στο δημαρχικό θώκο αντί του αδικοχαμένου Γεώργιου Αμπατζόγλου πρόλαβε μέσα σε τρία χρόνια να κερδίσει την εκτίμηση των συμπολιτών του που τον διατήρησαν στη θέση του στις δημοτικές εκλογές του 2014, μάλιστα στο β΄ γύρο κέρδισε εύκολα (με ποσοστό 64,06%) τον συνδυασμό του Βασίλειου Τόλη.

Κεντρική ομιλία την Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017, 17.30 μ.μ στο αμφιθέατρο Welding Greek Insitute.

Τα κοινά τον ενδιέφεραν από μικρή ηλικία, άλλωστε είχε κατέβει στις δημοτικές εκλογές του 1994 και του 1998 ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Ανθρώπινη Ελευσίνα».

Ο δήμαρχος την Δευτέρα 10 Ιουλίου θ’ απευθύνει χαιρετισμό και θα είναι κεντρικός ομιλητής στο σεμινάριο-ημερίδα που θα λάβει χώρα στις 17.30, στο αμφιθέατρο Welding Greek Insitute. Μετά το σεμινάριο θα μπορείτε να δείτε σε video την πλήρη ομιλία του πατώντας το κουμπί VIDEO στο ειδικό πλαίσιο που ακολουθεί παρακάτω, ενώ η εκδήλωση θα καλυφθεί σε live streaming.

Video
Βιογραφικό
faq video
faq text
Graphics
Gallery
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ
Ο Γιώργος Τσουκαλάς τον Οκτώβριο του 2011 προάχθηκε στη θέση του ανώτερου άρχοντα της πόλης αντί του εκλιπόντος δημάρχου Γεώργιου Αμπατζόγλου. Στις δημοτικές εκλογές του 2014 χρειάστηκαν δύο γύροι για να κερδίσει εκ νέου την δημαρχία, στο β΄ γύρο κέρδισε εύκολα (με ποσοστό 64,06%) τον συνδυασμό του Βασίλειου Τόλη.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965 και εξελέγη για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος (στην αντιπολίτευση) το 1990, σε ηλικία μόλις 25 ετών. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

Σπούδασε στην Παιδαγωγική Ακαδημία της Λαμίας, όπου και εξελέγη στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φοιτητών.

Εξελέγη για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος (στην αντιπολίτευση) το 1990, σε ηλικία μόλις 25 ετών. Στις δημοτικές εκλογές του 1994 και του 1998 κατέρχεται ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Ανθρώπινη Ελευσίνα».

Το 2002 εκλέγεται με το συνδυασμό του Γιώργου Αμπατζόγλου και για την τετραετία 2003 – 2006 γίνεται Αντιδήμαρχος με καθήκοντα εποπτείας στα συνεργεία του Δήμου. Στις εκλογές του 2006 και του 2009 επανεκλέγεται (ορίζεται και πάλι Αντιδήμαρχος) και μάλιστα στις τελευταίες καταλαμβάνει την πρώτη θέση σε σταυρούς προτίμησης.

Coming Soon...
Coming Soon...
Coming Soon...
Main Article 300X600
  • ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΙΓΙΔΑ
  • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  • ΤΟΠΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
Οι "Δράσεις για την Κοινωνία των Κόκκινων Χρεών" δημιούργησαν μια σύγχρονη ψηφιακή βιβλιοθήκη για τις υπερχρεωμένες επιχειρήσεις, νοικοκυριά και επαγγελματίες.
Για να έχετε πρόσβαση στους οδηγούς και τη βιβλιοθήκη, αρκεί:
  • 1.Να πατήσετε 'Εγγραφή' και να δημιουργήσετε ένα λγαριασμό.
  • 2.Να πατήσετε 'Σύνδεση' και να συμπληρώσετε τους κωδικούς που εσείς θα επιλέγετε στην 'Εγγραφή'
Πως πρόβαλαν τα Σεμινάρια - Ημερίδες τα Μέσα Ενημέρωσης που προσκλήθησαν να τα παρακολουθήσουν και να παρέμβουν σε αυτά
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…